AİLE OKULU PROJESİ

.

Sayın Emine Erdoğan'ın destekleriyle okulumuzda da başlattığımız üç haftalık AİLE OKULU PROJESİ  velilerimizin gönüllü katılımlarıyla devam ediyor.Çocukların sosyal, duygusal olarak desteklenmesi ve salgının onlar üzerindeki olumsuz etkilerinin en aza indirilmesini hedefleyen AİLE OKULU PROJESİ kapsamında velilerimize; aile içi ilişkiler, ev yönetimi ve çocuklara olumlu davranış kazandırma yöntemlerine ışık tutması amacıyla aile içi iletişim becerileri, çatışma ve stres yönetimi, bilinçli ve güvenli teknoloji kullanımı, bağımlılıkla mücadele, sosyal duygusal beceri gelişimi, akran ilişkileri, ahlaki gelişim, sağlıklı beslenme ve fiziksel aktiviteler, ilk yardım ve  çevre koruma bilincinden oluşan 10 farklı ders verilmektedir.

06-12-202206-12-2022

Yayın: 06.12.2022 - Güncelleme: 06.12.2022 14:33 - Görüntülenme: 134