OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU 2023/2024

Alaeddin Özdenören İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliğinin olağan genel kurul toplantısı 21 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 10.30'de okulumuz konferans salonunda;yeterli çoğunluk sağlanamadığı durumda ise 29 Ekim 2023 Pazar günü saat 10.30'da aynı yerde yapılacaktır.

Genel Kurulumuz ,halen yürürlükte olan Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği esasları çerçevesinde gerçekleşecektir.

Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi bekleriz.

Hakan KARADAĞ                                                          Ferudun GÖKMEN

Okul Aile Birliği Başkanı                                                         Okul Müdürü

Yayın: 10.10.2023 - Güncelleme: 12.10.2023 12:02 - Görüntülenme: 92