Öğrencilerimiz Heyecan Verici Yapay Zeka Videoları Hazırladılar!

.

Öğrencilerimizin merakını ve öğrenme tutkusunu desteklemek adına, okulumuz Digital Literacy for the Future projesi kapsamında heyecan verici bir adım attı. Geleceğin mesleklerine odaklanarak, öğrencilerimizden kendi araştırmalarını yapmalarını ve  “Heygen“ Yapay Zeka aracını kullanarak videolar hazırlamalarını istedik. Ve sonuçlar gerçekten etkileyici!

Öğrencilerimiz, merak ettikleri meslekler hakkında detaylı araştırmalar yaparak, kendi videolarını oluşturdu. Kimisi uzay mühendisliği, kimisi siber güvenlik, kimisi biyoteknoloji gibi geleceğin önemli alanlarını mercek altına aldı. Yapay Zeka aracını ustalıkla kullanarak, bilgilerini görsel ve etkileyici bir şekilde sunmayı başardılar.

Bu proje, öğrencilerimizin dijital okuryazarlık becerilerini geliştirmenin yanı sıra, geleceğin iş dünyasına hazırlanmalarına da önemli bir katkı sağladı. Her biri kendi ilgi alanlarına odaklanarak, gelecekte hangi mesleklerde başarılı olabileceklerini keşfetme fırsatı buldu.

Yayın: 25.04.2024 - Güncelleme: 25.04.2024 10:58 - Görüntülenme: 16