Öğrenciler, Güvenli İnterneti Anlatan Posterlerini Online Sergiledi

Şubat ayının ikinci yarısında, öğrencilerimiz dijital okuryazarlık ve güvenli internet konularında farkındalık yaratmak amacıyla yaratıcı bir etkinliğe imza attılar. PosterMyWall aracını kullanarak güvenli interneti temsil eden posterler hazırlayan öğrencilerimiz, ardından bu posterleri online bir sergiyle sergilediler.

Öğrenciler, posterlerinde güvenli internet kullanımının önemini vurgulayan görseller oluşturmak için PosterMyWall aracını tercih ettiler. Her bir poster, çocuklarımızın dijital dünyada karşılaşabilecekleri risklere karşı bilinçlenmelerine ve güvenli internet kullanımı konusunda bilgi sahibi olmalarına yardımcı olacak mesajlar içeriyordu.

Hazırlanan posterler, öğrencilerin yaratıcılığını ve dijital tasarım becerilerini sergilerken, aynı zamanda güvenli internetin önemini vurgulayan çarpıcı görsellerle dikkat çekti. Her bir poster, dijital dünyada güvenli ve sorumlu bir şekilde hareket etmenin gerekliliğini vurgulayarak izleyicileri düşünmeye ve harekete geçmeye teşvik etti.

Sergi, öğrencilerin emeği ve yaratıcılığıyla oluşturulan posterleri bir araya getirerek dijital bir platformda izleyicilere sunma fırsatı sağladı. Bu şekilde, güvenli internet konusunda farkındalık yaratma misyonumuzu geniş kitlelere ulaştırmak için modern teknolojinin sunduğu imkanlardan yararlandık.

Projenin koordinatör öğretmenleri , sergiyle ilgili şunları söyledi: "Öğrencilerimiz, bu etkinlikte sadece güvenli internet konusunda bilinçlenmekle kalmadılar, aynı zamanda yaratıcılıklarını ortaya koydular ve dijital tasarım becerilerini geliştirdiler. Online sergiyle, posterlerimizi geniş bir kitleye ulaştırarak güvenli internetin önemini vurgulamak istedik."

Öğrencilerin hazırladığı güvenli internet posterlerinin online sergisi, dijital okuryazarlık ve güvenli internet konularında farkındalık yaratmaya devam ediyor. Gelecek nesillerin dijital dünyada bilinçli ve güvenli bir şekilde hareket etmelerini teşvik etmek adına bu tür etkinliklerin önemi giderek artıyor.

28-03-202428-03-202428-03-2024

Yayın: 28.03.2024 - Güncelleme: 28.03.2024 14:46 - Görüntülenme: 21