Öğrenciler, Eğlenceli Bir Öğrenme Deneyimi İçin Jigsaw Planet Web 2 Aracını Kullanarak Posterleri Birleştirdi

Öğrencilerimiz, dijital okuryazarlık ve güvenli internet konularında farkındalık yaratmak için yaratıcı bir etkinliğe daha imza attılar. Hazırladıkları güvenli internet posterlerini birleştirmek ve eğlenceli bir öğrenme deneyimi yaşamak amacıyla Jigsaw Planet Web 2 aracını kullanan öğrenciler, dijital dünyada bilinçli ve güvenli bir şekilde hareket etmenin önemini vurguladılar.

Jigsaw Planet Web 2 aracını kullanarak oluşturulan etkinlik, öğrencilere hem eğlenceli bir deneyim sunarken hem de güvenli internet kullanımı konusunda bilinçlenmelerine olanak tanıdı. Her bir öğrenci, kendi hazırladığı güvenli internet posterinin parçalarını bir araya getirerek bütün bir görseli oluşturdu ve bu süreçte dijital dünyada karşılaşılabilecek potansiyel risklere karşı farkındalık kazandı.

Etkinlik sırasında öğrenciler, birlikte çalışma becerilerini geliştirirken, aynı zamanda dijital dünyada güvenli bir ortam oluşturmanın önemini de kavradılar. Her bir parçanın bir bütünü tamamlaması gerektiği gibi, dijital dünyada da her bireyin sorumluluk alması ve güvenli bir çevre oluşturması gerektiği vurgulandı.

Etkinliğin öğretmenleri, etkinlikle ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Bu etkinlik, öğrencilerimizin hem eğlenirken hem de öğrenirken keyifli bir deneyim yaşamalarını sağladı. Jigsaw Planet Web 2 aracı, öğrencilerimizin dijital dünya hakkında bilgi sahibi olmalarına ve güvenli internet kullanımı konusunda bilinçlenmelerine önemli bir katkı sağladı."

Öğrencilerin oluşturduğu bu eğlenceli öğrenme deneyimi, dijital okuryazarlık ve güvenli internet konularında farkındalık yaratma misyonumuzun bir parçası olarak değerlendiriliyor. Öğrencilerimizin dijital dünyada bilinçli ve güvenli bir şekilde bulunmalarını teşvik etmek adına bu tür etkinliklerin önemi giderek artıyor.

28-03-202428-03-202428-03-2024

Yayın: 28.03.2024 - Güncelleme: 28.03.2024 14:48 - Görüntülenme: 21